Godziny otwarcia
wt-pt 13-21
sob-ndz 12-21

Produkty


 

Spianata piccante

Włoskie salami z regionu Calabria pochodzi z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, które po zmieleniu dojrzewa 50/70 dni.

Posiada mocny, ostry, dobrze zbilansowany smak. Charakterystyczny czerwony kolor nadaje ostra papryczka peperoncino.

Składniki:

Mięso wieprzowe, sól, papryka słodka i ostra.

 

Spianata piccante

 


 

Nduja

Jest to intensywnie dojrzewająca, pikantna i drobno zrobiona kiełbasa z najwyższej jakości mięsa wieprzowego z dodatkiem podgardla i ostrej papryczki chilli.

 

Nduja

 


 

Ventricina piccante salami

Jest to typowa włoska kiełbasa regionalna o lekko pikantnym i jednocześnie delikatnym smaku. Charakteryzuje się miękką i zwartą konsystencją.

 

Ventricina piccante salami

 


 

Mortadela Bolońska z pistacjami

Mortadella Bollo to prawdziwa włoska mortadela, uważana za najlepszą na świecie. Mortadelę wytwarza się z mięsa wieprzowego. Często jest doprawiana ziarnami pieprzu bądź też pistacjami.

Mortadela Bolońska z pistacjami